THEMA | Nieuwsbrief
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik hier voor de webversie van de nieuwsbrief.
THEMA
14 juni 2018
Terugblik THEMA dagen 2018.
Van 23 tot en met 26 mei vonden de THEMA dagen weer plaats, dit jaar in het schitterende en inspirerende ┼áibenik in Kroatië. Nieuwsgierig geworden, lees dan het verslag gemaakt door Peter van Heesch, manager THEMA. 
Lees meer
 
Nieuwe website THEMA
U heeft het misschien al gezien of gemerkt, THEMA heeft een nieuwe website. We nodigen u graag uit een kijkje te nemen op onze website en ons te laten weten wat u ervan vindt en of u iets mist.   
Klik hier om naar de nieuwe website te gaan
Loket Anna voor Ouderen is verhuisd
In ons ziekenhuis bouwen we aan een nieuw restaurant. Het Loket Anna voor Ouderen, sinds maart gevestigd in de glazen ruimte in de centrale hal, is vanwege die bouw op woensdag 30 mei verhuisd naar het souterrain. 
Lees meer
St. Anna Ziekenhuis ontvangt Freya pluim 2018-2019
Freya, de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, heeft het St. Anna Ziekenhuis voor de periode 2018-2019 wederom de Pluim voor fertiliteitszorg toegekend. 
Lees meer
St. Anna Zorggroep en Nexus Nederland verlengen samenwerking
De St. Anna Zorggroep verlengt de samenwerking met NEXUS Nederland, leverancier van elektronisch patiëntendossier en zorginformatiesystemen. Op 22 mei plaatsten beide partijen hun handtekening. Met de verlenging zet de St. Anna Zorggroep de volgende stap naar een robuuste manier van gegevensuitwisseling die de zorgverlening aan patiënten en de samenwerking met andere zorgverleners ondersteunt en verbetert. 
Lees meer
Zaterdag 30 juni opnieuw Baby's en Buiken in het Anna
Op zaterdag 30 juni organiseert Geboortecentrum Anna een leuke en leerzame dag voor alle aanstaande ouders in het St. Anna Ziekenhuis. Er worden drie interessante lezingen gegeven rondom zwangerschap en bevalling. 
Lees meer
Keuringen tegen gereduceerd tarief voor studenten Fontys Sporthogeschool
Voor alle opleidingen van Fontys Sporthogeschool moet je voor aanvang van je studie een medische sportkeuring ondergaan.

Dit kan bij medisch sportgezondheidscentrum TopSupport in Eindhoven. Onze sportartsen proberen tijdens de keuring(en) een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw gezondheid en belastbaarheid en geven op basis van de resultaten een advies op maat.
Lees meer
 
Mutaties huisartsen en medisch speclialisten mei / juni 2018

Hier vindt u de mutaties van mei / juni 2018 van de huisartsen en medisch specialisten.
 
Om u nog beter van dienst te zijn en u de juiste service te bieden is een actueel en volledig relatiebestand van belang.
Daarom stellen wij het bijzonder op prijs als u mutaties zoals nieuw e-mailadres, telefoonnummer, nieuwe en vertrokken collega's enz. aan ons wilt doorgeven. 

U kunt dit melden via thema@st-anna.nl of u gebruikt het contactformulier op onze website.
Lees meer
 
Activiteitenkalender
Onderstaand vindt u de activiteiten die de komende tijd gepland staan.

28-06-2018 | KNMG congres; e-Health, een blijvende belofte of realiteit? Meer informatie en aanmelden

30-06-2018 | Baby's en buiken. Meer informatie

27-09-2018 | Scholingsavond heupgerelateerde klachten als gevolg van een sportblessure of artrose.
Meer informatie
Klik hier voor het activiteitenoverzicht
THEMA
Transmurale zorg Huisartsen Eerste lijn
Medisch specialisten en St. Anna Ziekenhuis

Bogardeind 2
5664 EH Geldrop
T: 040 - 286 44 89