In deze nieuwsbrief: Poliklinieken draaien weer 100%, Serologietest COVID-19 voor huisartsen en verloskundigen, aanvraag herhaal medicatie door patiënt, herstart diagnostiek t.b.v. zorgprogramma CVRM per 29 juni 2020.
THEMA
26 juni 2020 - online versie
Poliklinieken draaien weer op 100%
Onze poliklinieken draaien weer op 100%. We zijn blij dat we alle patiënten die zorg nodig hebben weer echt kunnen helpen. 
Lees meer
Serologietest voor huisartsen en verloskundigen nog tot 10 juli beschikbaar
Vanaf 8-6-2020 biedt het St. Anna Ziekenhuis huisartsen en verloskundigen de mogelijkheid om de serologietest ter vaststelling van een doorgemaakte corona-infectie uit te laten voeren.
Heeft u na 10 werkdagen nog geen bericht ontvangen van onze ARBO-dienst? Stuur dan een e-mail naar THEMA@st-anna.nl met daarin uw naam, geboortedatum, de naam van de praktijk en de vestigingsplaats van de praktijk.
Lees meer
Aanvraag herhaalmedicatie voor patiënt
Er bestaat soms onduidelijkheid over wie verantwoordelijk is voor de herhaalmedicatie voor een patiënt. Dit kan leiden tot problemen. 
Lees meer
DiAnna: herstart diagnostiek t.b.v. zorgprogramma CVRM per 29 juni
Na goed overleg met de zorggroepen Elan en PoZob (mede namens DOH en SGE) en de regionale laboratoria (St. Anna Ziekenhuis, Diagnostiek voor U en Elkerliek ziekenhuis) is besloten om de eerstelijnsdiagnostiek t.b.v. de zorggroepen verder vorm te geven.
Vanaf maandag 29 juni wordt ook weer gestart met zorgprogramma CVRM
Lees meer
Liesbreuk Centrum Zuid; ook voor kinderen!
Zoals wellicht bekend timmeren we met "Liesbreuk Centrum Zuid" flink aan de weg. Wellicht is wat minder bekend dat in het St. Anna Ziekenhuis ook de kinderliesbreuken behandelen. 
Lees meer
Laboratoriumonderzoek aanvraag m.b.v. ZorgDomein
Regelmatig komt het voor dat een spoedaanvraag of aanvraag voor overige bepaling niet goed wordt aangevraagd binnen ZorgDomein. We leggen u graag uit hoe u dit aanvraagt. 
Lees meer
Updates RTA's
Vind hier alle RTA's
Wist u dat...
  • Indien u als basisarts of waarnemer werkzaam bent, u niet onder uw eigen AGB code mag  verwijzen via Zorgdomein
  • U zelf heel gemakkelijk uw gegevens in het "smoelenboek" in de RTA ZOB app kunt aanpassen, check eens of uw gegevens nog up tot date zijn! Nog geen toegang? Neem contact op: thema@st-anna.nl 
Mutaties huisartsen en medisch specialisten
Huisartsen
Per 1 juli gaat mevrouw Nelleke Gruijters, huisarts te Heeze, met pensioen. Tevens is de praktijk verhuisd. Het nieuwe adres is: Kapelstraat 74 te Heeze. De praktijknaam zal vanaf 1 juli huisartsenpraktijk Stalpers zijn.  

Medisch specialisten
Per 1 juli is mevrouw L.M. van Beek werkzaam als klinisch geriater.
Nieuws St. Anna Zorggroep
Ananz
Vanaf 26-6 weer onbeperkt bezoek mogelijk

St. Anna Ziekenhuis
Geboortecentrum Anna zet volgende stap naar integrale geboortezor
Bezoekersregeling verder uitgebreid

TopSupport
Algemeen
THEMA
Transmurale zorg Huisartsen Eerste lijn
Medisch specialisten en St. Anna Ziekenhuis
Bogardeind 2 | 5664 EH Geldrop | T: 040 - 286 44 89